Субота, 20.04.2024, 03:47
Богородчанський футбол
Головна | Кубковий турнір пам'яті Івана Семанчука 2007 - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Тестовый раздел » Районний футбол » Кубковий турнір пам'яті Івана Семанчука 2007
Кубковий турнір пам'яті Івана Семанчука 2007
bogrykifootballДата: Вівторок, 02.12.2008, 14:21 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
У неділю 27 травня відбувся фінальний день кубкового турніру з футболу пам'яті Івана Семанчука, який проходив у с. Горохолина. У цей день відбулись чотири матчі : дві півфінальні зустрічі, матч за третє місце та поєдинок, що визначив переможця турніру.
У півфіналах зустрілись такі пари команд : Горохолина – Космач (1:1, по пенальті 3:4), Саджава – Старі Богородчани (0:4). У поєдинку за третє місце фортуна знову відвернулась від господарів турніру у серії після матчевих пенальті, переможцями з „футбольної лотереї” вийшли футболісти Саджави.
Фінальна зустріч між Космачем і Старими Богородчанами стала окрасою всього турніру, такої напруженої та впертої боротьби не пригадують навіть вболівальники зі стажем. Рахунок у поєдинку відкрив чудовим ударом головою В.Херманюк з команди Космача, за декілька секунд до завершення першого тайму потужним ударом з-за меж штрафного майданчика І.Долотко зрівняв рахунок. Другий тайм вийшов не менш цікавим : М.Вірстюк виводить Космач вперед 2:1, але знову на останній хвилині поєдинку після рикошету старобогородчанці зрівняли рахунок 2:2. Володаря кубка визначили за результатами серії одинадцятиметрових ударів : тут нерви виявились міцнішими у футболістів Космача 4:2.
Команда Космача заслуговує окремих похвал, дорога до цього трофею була довгою та бажаною. Нарешті підсилившись досвідченими футболістами з сусіднього села Росільна та братами Вірстюками досягла своєї мети.

http://www.bogorda.if.ua/

 
Форум » Тестовый раздел » Районний футбол » Кубковий турнір пам'яті Івана Семанчука 2007
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright tisha corp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz